Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Disney Klassiekers #108 – Do You Speak Disney, het rariteitenkabinet / Karen François, Kamiel De Bruyne en Clémentine
The Wonderful World of Mickey Mouse: Steamboat Silly (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Disney Klassiekers #108 – Do You Speak Disney, het rariteitenkabinet / Karen François, Kamiel De Bruyne en Clémentine 

Droomkoppel Karen François (die van die ‘Ik wil naar huis’-zakken) en Kamiel De Bruyne (die van de Nationale Vereniging voor Nutteloze Borden) waren aanwezig op mijn boekvoorstelling Do you speak Disney?. En achteraf deelden ze allebei dezelfde foto als raar weetje, eentje van een Mickey Mouse gasmaker voor kinderen dat wel degelijk écht heeft bestaan. Het idee van deze aflevering is simpel: we duiken samen in het rariteitenkabinet van Disney. Met vreemde merchandise, gekke theorieën en een bijzondere uitsmijter die Karen kon bekomen bij een Duits TikTok-fenomeen. Oh ja, en ook Clémentine doet mee!

Related posts