Subscribe Now
Trending News

Blog Post

DWAYNE JOHNSON WIL MET BENNY SAFDIE NIEUWE WEG INSLAAN
DWAYNE JOHNSON in BALLERS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

DWAYNE JOHNSON WIL MET BENNY SAFDIE NIEUWE WEG INSLAAN 

Dwayne Johnson heeft wat nieuwe details gedeeld over The Smashing Machine, de aankomende martial arts-film van Benny Safdie die hij maakt voor A24. In december 2023 kondigde A24 aan dat Johnson en Safdie zouden samenwerken aan een nieuwe film, The Smashing Machine, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van Mark Kerr, de legendarische MMA-vechter.

In een gesprek met Variety zei Johnson dat hij en Safdie in 2019 voor het eerst samenkwamen voor het project, maar dat de COVID-19 pandemie en andere verplichtingen het project on hold hadden gezet.

Johnson zei over The Smashing Machine: “Ik wil duidelijk zijn en niet zeggen dat dit een stopzetting is van mijn gewoonlijke films. Wel ben ik op een punt in mijn carrière gekomen dat ik meer wil. En ik bedoel niet dat ik meer poen wil. Ik bedoel dat ik meer menselijkheid wil. Daarom is Benny Safdie de perfecte partner. Benny blijft de grenzen verleggen als het gaat om verhalen die rauw en echt zijn met personages die authentiek en soms ongemakkelijk en pakkend zijn. Ik ben op een punt in mijn carrière gekomen dat ik mezelf wil pushen op een manier die ik in het verleden niet heb gedaan.”

The Smashing Machine heeft nog geen releasedatum.

Related posts