Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Win dvd’s van Anatomy of a Fall
ANATOMIE D'UNE CHUTE (c) The Movie Database (TMDB)
Wedstrijd

Win dvd’s van Anatomy of a Fall 

Feestbeest deelt dvd’s van een prijsbeest uit. Zo kan je het wel zeggen, want voor onze eerste verjaardag mogen we dankzij Paradiso Film Entertainment maar liefst 5 exemplaren uitdelen van Gouden Palm- & Oscar-winnaar Anatomy of a Fall.

In Anatomie d’une Chute, zoals de originele titel luidt, wonen Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra (vertolkt door een uitmuntende Sandra Hüller) aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleed.


Om deel te nemen volstaat het om onderstaand formulier correct in te vullen:

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam + Naam

Tip: onze aankondiging van de wedstrijd delen en liken op social media verhoogt je kansen. 😉

Opgelet:

  • slechts één deelname per persoon. Dubbele deelnames worden automatisch verwijderd.
  • de wedstrijd loopt tot en met zondag 26 mei.

Related posts