Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Strike Back #180 – Burnt Offerings, L.A. Confidential & Memories of Murder plus top 3 80s
MEMORIES OF MURDER (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Strike Back #180 – Burnt Offerings, L.A. Confidential & Memories of Murder plus top 3 80s 

In aflevering 180 van de Gremlins Strike Back Film Podcast wordt Het Melon Mysterie ontrafeld met dank aan Burnt Offerings (1976), L.A. Confidential (1997) en Memories of Murder (2003). Het trio schippert tussen technisch knappe shots en Karen Black want daartussen blijkt een overvloed aan niveau te zitten. Sven lijkt de Koreaanse markt genegen, Maarten snakt naar een narratief interessantere film en Bart heeft het over een titel die vastgeroest zat in zijn top 10 van dat jaar. Er werden opnieuw heel wat releases aangekocht en dat nieuws wordt graag gedeeld waarna een top 3 van vergeten / vermaarde / onderschatte films uit de 80s behandeld wordt. Raad maar welke host er daardoor wel heel hard in zijn nopjes was.

Related posts