Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Emma Watson openhartig over toekomst
EMMA WATSON in LITTLE WOMEN (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Emma Watson openhartig over toekomst 

In een interview met de Financial Times vertelde Emma Watson waarom ze sinds Greta Gerwigs Little Women uit 2018 niet meer in een film heeft geacteerd.

“Ik was niet erg gelukkig, als ik eerlijk ben, en ik voelde me gevangen. Wat ik echt moeilijk vond, was dat ik iets moest gaan verkopen waar ik niet veel controle over had. Het over een film hebben en dan aan elke journalist dingen gaan uitleggen waar ik niet eens bij betrokken was. Op die manier begon ik het echt frustrerend  te vinden, want ik had geen stem of inspraak. En ik begon me te realiseren dat ik alleen nog maar voor dingen wilde doen waar ik zelf achter sta.”

Na het einde van de Harry Potter-filmreeks speelde Watson in The Perks of Being a Wallflower, The Bling Ring, Beauty and the Beast, The Circle en Little Women. In deze acteerpauze waagde Watson zich aan wat schrijven en regisseren, en dat vooreen reclamecampagne voor Prada.

Watson zei ook in dat interview dat er haar gevraagd werd om een videoclip te regisseren, maar ze wilde niet zeggen om wie het gaat. Ondanks het feit dat ze bijna vijf jaar niet heeft geacteerd, sluit Watson een terugkeer naar het scherm niet uit. 

Related posts