Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eindelijk is er de trailer van Killers of the Flower Moon
KILLERS OF THE FLOWER MOON (c) The Movie DataBase (TMDB)
Nieuws

Eindelijk is er de trailer van Killers of the Flower Moon 

De eerste officiële trailer van Martin Scorsese’s aankomende film Killers of the Flower Moon die deze week in wereldpremière gaat op het filmfestival van Cannes is eindelijk op het net te zien.

Het verhaal speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 1920 en gaat over de seriemoorden op leden van de olierijke Osage Nation – een reeks brutale misdaden die bekend werd als de ‘Reign of Terror’.

Scorsese had de film aanvankelijk bedacht om het FBI-onderzoek naar het incident te volgen. Daarna veranderde hij die plannen, waarbij hij de focus verschoof naar zowel een familie- als een liefdesverhaal.

In de 200 miljoen dollar kostende productie spelen Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, Tatanka Means, William Belleau, Scott Shepherd en Tantoo Cardinal mee.

De film duurt 206 minuten en is gebaseerd op de bestseller van David Grann. Eric Roth en Scorsese schreven de film voor het witte doek.

Killers of the Flower Moon wordt op 6 oktober in beperkte oplage in de bioscoop uitgebracht door Paramount Pictures, voordat de film op 20 oktober in première gaat op Apple TV+.

Related posts