Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Kuleshov 3/6/23 – Mi Pais Imaginario, Sur l’Adamant & Spider-Man: Across the Spider-Verse
MI PAIS IMAGINARIO (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Kuleshov 3/6/23 – Mi Pais Imaginario, Sur l’Adamant & Spider-Man: Across the Spider-Verse 

In Mi Pais Imaginario (2021) keert Patricio Guzmán terug naar Chili om de “sociale uitbarsting” begonnen in oktober 2019 te documenteren. Optimistische en urgente cinema, maar weet hij recensenten Mahdieh, Ralph en Tim daarmee even voor zich te winnen als met zijn voorgaande, poëtische documentaires?

’t Is een ‘gouden’ jaar voor documentaires: na Gouden Leeuw-winnaar 𝘈𝘭𝘭 𝘵𝘩𝘦 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘦 𝘉𝘭𝘰𝘰𝘥𝘴𝘩𝘦𝘥 draait Gouden Beer-winnaar Sur l’Adamant (Nicolas Philibert, 2023) nu in de zalen. Recensenten Sven en Tim nemen mee een eerlijke kijk in het drijvende en verbindende dagverblijf voor volwassenen die lijden aan psychische stoornissen.

Een aantal jaren terug wist 𝘚𝘱𝘪𝘥𝘦𝘳-𝘔𝘢𝘯: 𝘐𝘯𝘵𝘰 𝘵𝘩𝘦 𝘚𝘱𝘪𝘥𝘦𝘳-𝘝𝘦𝘳𝘴𝘦 (2018) ons ook te verrassen. Hoe verfrissend voelt het stijlrijke universum nog voor recensenten Sven en Tim in de sequel Spider-Man: Across the Spider-Verse?

Related posts