Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Elliot Page in nieuwe film van Dominic Savage
ELLIOT PAGE in THE UMBRELLA ACADEMY (c) IMDB Pro
Nieuws

Elliot Page in nieuwe film van Dominic Savage 

Elliot Page speelt de hoofdrol tegenover Hillary Baack (Sound of Metal) in Close to You, een nieuwe film van Dominic Savage.

De film volgt Sam (Page), die een toevallige ontmoeting heeft met een oude vriend (Baack). Op weg naar huis voor een gevreesde familiereünie wordt hij geconfronteerd met verdrongen herinneringen.

“Ik ben er trots op dat ik met Dominic en Hillary aan deze prachtige film heb mogen werken”, vertelt Page aan Deadline. “Het was een genoegen om met deze ongelooflijk getalenteerde cast en crew samen te mogen werken. Ik kijk ernaar uit om de film binnenkort aan het publiek voor te stellen.”

Savage: “Het was een bijzondere ervaring om met Elliot Page samen te werken aan deze bijzondere en unieke film over liefde, identiteit en familie. Ik ben zo trots op wat we met de film hebben bereikt.”

Page werd genomineerd voor een Academy Award voor zijn hoofdrol in Juno van Jason Reitman en was onlangs nog te zien in Netflix’ hitserie The Umbrella Academy, waarvan het vierde seizoen binnenkort afloopt. Hij was onlangs ook te zien in series als Tales of the City, en in films als Tallulah en Freeheld.

Related posts