Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Meer nieuws over de cast van de nieuwe Paddington
PADDINGTON 2 (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Meer nieuws over de cast van de nieuwe Paddington 

De opnames van de derde Paddington beginnen in juli en de titel is Paddington In Peru. Zoals geweten is Paul King helaas niet de regisseur. Dougal Wilson neemt de regie op zich (en maakt hiermee zijn debuut als regisseur) – hoewel King wel aan het verhaal heeft gewerkt, samen met Simon Farnaby en scenarioschrijver Mark Burton.


Het belangrijkste nieuws is dat Olivia Colman meedoet, als een “vrolijke en zonnige gitaarspelende non” die een tehuis voor gepensioneerde beren runt. Antonio Banderas doet ook mee en speelt rivierbootkapitein Hunter Cabot, terwijl Rachel Zegler uit West Side Story zijn dochter Gina speelt.


Sally Hawkins komt wel niet terug in de derde film. In plaats daarvan is de rol van Mrs. Brown opnieuw gecast, waarbij Emily Morter de rol van Paddingtons surrogaatmoeder op zich neemt.


“Voor mij voelde het als het juiste moment om de teugels over te dragen aan een ander, en je kunt niet veel beters krijgen dan de werkelijk fantastische Emily Mortimer, ze is buitengewoon speciaal,” zegt Hawkins aan Empire. “Ze zal de essentie van Mary Brown belichamen en het toch helemaal haar eigen maken. Maar ik ben en blijf verliefd op de wereld van Paddington. Ik mis mijn familie op en buiten het scherm nu al enorm – de ervaring van het maken van de eerste twee films was echt een van de beste en meest creatieve tijden die ik in de filmwereld heb meegemaakt.”



Hoewel Hawkins er niet meer zal zijn, zijn er wel andere bekende gezichten: Hugh Bonneville, Julie Walters, Jim Broadbent, Madeleine Harris en Samuel Joslin zijn allemaal terug. En Ben Whishaw zal nog steeds de stem van de dappere beer vertolken, net als Imelda Staunton als tante Lucy. 

Related posts