Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Talk To Me scoort enorm goed in de VS
TALK TO ME (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Talk To Me scoort enorm goed in de VS 

A24’s Talk To Me van Danny en Michael Philippou deed het in Amerika met zijn 10 miljoen dollar enorm goed in het openingsweekend van de VS. Dit betekent de doorbraak van de broers die voor het eerst een film maken, en voorheen populaire YouTubers waren.

In een superdrukke week van blockbusters haalde de film de zesde plaats in de Amerikaanse box office. Het is het grootste openingsweekend ooit van A24 sinds Hereditary uit 2018 van Ari Aster. Het is niet alledaags voor indiefilms om in één weekend de 10 miljoen dollar te overschrijden (vooral na de pandemie), wat opnieuw een mijlpaal betekende voor A24, zeker in Barbenheimer-tijd!

Bij ons komt Talk To Me in de bioscopen op 30 augustus.

Related posts