Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Na Justice League heeft Zack Snyder alweer een nieuwe director’s cut in petto
Zack Snyder (c) Gage Skidmore - CC BY-SA 3.0
Nieuws

Na Justice League heeft Zack Snyder alweer een nieuwe director’s cut in petto 

Zack Snyder heeft de hoop van fanboys en fangirls gewekt door in een recent interview te verklaren dat er een director’s cut komt van Sucker Punch. Op Blu-ray bestaat er reeds een versie die 18 minuten langer is dan de bioscoopversie, maar Snyder heeft verklaard dat dit niet zijn versie was en dat er nog heel wat dingen zijn waar de fans tot nu toe nog niet van hebben kunnen genieten.

Sucker Punch is een sciencefictionavontuur rond Babydoll, een jong meisje dat opgesloten zit in een psychiatrisch ziekenhuis. In een poging om weg te komen, beeldt ze zich een alternatieve wereld in.

Snyder heeft niet gezegd of en wanneer zijn versie uitkomt. In de film spelen Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Carla Gugino, Scott Glenn, Oscar Isaac en Jon Hamm mee.

Related posts