Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Lynne Ramsay werkt momenteel aan drie films
LYNNE RAMSAY (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Lynne Ramsay werkt momenteel aan drie films 

Lynne Ramsay vertelde aan Variety dat ze klaar is met het filmen van Polaris met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Nu blijkt dat ze aan drie films werkt, wat impliceert dat haar werkwijze erin bestaat om aan meerdere projecten tegelijk te werken. De eerste is Stone Mattress die ze nog aan het schrijven is maar naar verluidt “zich heel mooi aan het vormen is”. Ze is op dit moment locaties aan het scouten voor die film en blijkbaar is ze op zoek naar plaatsen op de Noordpool.

Ramsay beschrijft het als een soort kat-en-muisspel tussen twee vrouwen. Julianne Moore speelt een psychopaat, maar wel een met een duidelijk motief. Ze voegde eraan toe dat ze veel van Margaret Atwood’s donkere humor in het verhaal wilde brengen.

En dan is er nog haar Jennifer Lawrence-project, Die My Love. Het bronmateriaal is gebaseerd op de roman van de Argentijnse schrijfster Ariana Harwicz over een geïsoleerde vrouw op het Franse platteland die haar verstand verliest te midden van haar huwelijk en moederschap.

Polaris met Joaquin Phoenix en Rooney Mara beschrijft ze als “een fotograaf die de duivel ontmoet in Alaska”. De laatste keer dat we van Ramsay hoorden was met You Were Never Really Here die in première ging in Cannes in 2017. 

Related posts