Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Christopher Nolan verontschuldigde zich bij Florence Pugh voor de kleinere rol in Oppenheimer
FLORENCE PUGH in DON'T WORRY DARLING (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Christopher Nolan verontschuldigde zich bij Florence Pugh voor de kleinere rol in Oppenheimer 

“Er zijn geen kleine rollen, alleen kleine acteurs”, vertelde Florence Pugh aan MTV UK nadat schrijver-regisseur Christopher Nolan zich verontschuldigde voor de kleinere rol die Pugh kreeg in Oppenheimer als de oude liefde van J. Robert Oppenheimer, psychiater Jean Tatlock.

“Ik wist niet echt wat er aan de hand was of wat er gemaakt werd,” zei Pugh over de film. “Behalve dat ik wist dat Chris echt, echt wilde dat ik wist dat het niet een heel grote rol was. En ik had zoiets van: ‘Maakt niet uit. Ook al ben ik een koffiezetapparaat in een café achterin de zaal, laten we het doen.’ Ik weet nog dat Nolan zich verontschuldigde voor de grootte van de rol. Ik had zoiets van: ‘Verontschuldig je alsjeblieft niet.’ En toen zei hij: ‘We sturen je het script en eerlijk gezegd moet je het gewoon lezen en beslissen of het wat voor je is… En ik herinner me die avond toen ik het script kreeg zoiets van: ‘Ik hoef niet…ik weet dat ik het ga doen.'”

De intieme scènes tussen Pugh’s Tatlock en Cillian Murphy’s Oppenheimer leidden tot reacties in India vanwege het lezen van de Bhagavad Gita tijdens de seks. Pugh was eerder vol lof over het werken met Nolan en noemde Oppenheimer een van de “spannendste ervaringen als actrice.

“Nolan’s toewijding aan het vak van filmmaken en oud filmmaken is gewoon magisch om naar te kijken,” zei ze. “Iedereen is zo trots op zijn eigen werk en dat betekent dat iedereen constant probeert om de volgende dag beter te zijn. En dat gevoel heb ik nog nooit eerder op de set gezien. Toen ik de set opliep, kon ik niet geloven dat er een soortgelijke, ongelofelijke adrenaline was, die ik lang niet had gevoeld bij een grote film. Het is een prachtig iets om op een filmset te injecteren – geloven in jezelf en in wat je maakt.”

Related posts