Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Venetië krijgt toch filmsterren over de rode loper
JESSICA CHASTAIN in THE FORGIVEN (c) The Movie Database (TMDB)
Festivalnieuws

Venetië krijgt toch filmsterren over de rode loper 

Het is officieel: Adam Driver, Caleb Landry Jones, Mads Mikkelsen en Jessica Chastain behoren tot de sterren die het komende filmfestival van Venetië zullen bijwonen.

Het festival heeft bevestigd dat Driver verwacht wordt op de rode loper van het Lido om Micheal Mann’s Ferrari te promoten, waarin hij het hoofdpersonage speelt van de Italiaanse autosportpionier Enzo Ferrari. Landry Jones komt voor Luc Bessons Dogman, Mads Mikkelsen komt voor The Promised Land van de Deense regisseur Nikolaj Arcel en Jessica Chastain voor Memory van de Mexicaanse Michel Franco, wat haar eerste rol is sinds haar Oscarwinnende vertolking in The Eyes of Tammy Faye.

Ook Cailee Spaeny en Jacob Elordi, die Priscilla en Elvis Presley spelen in Sophia Coppola’s Priscilla, en Priscilla Presley zelf worden op het Lido verwacht. Alle bovenstaande films hebben van de SAG-AFTRA toestemming gekregen omdat het indieproducties zijn die niet door AMPTP-leden zijn geproduceerd.

Maar volgens het Italiaanse persbureau ANSA zal Kiefer Sutherland waarschijnlijk ook op het Lido zijn om een eerbetoon te brengen aan de laatste film van wijlen William Friedkin, het juridische drama The Caine Mutiny Court Martial  ondanks het feit dat deze wel wordt geproduceerd door Showtime en Paramount Global, dat lid is van de AMPTP. Ondertussen heeft Venetië maar weinig last gehad van de SAG-AFTRA staking, met slechts één afgelasting van een Armani-evenement rond Cate Blanchett.

Related posts