Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Vicky Krieps ontvangt TIFF Tribute Performer Award
VICKY KRIEPS in CORSAGE (c) THe Movie Database (TMDB)
Flashback

Vicky Krieps ontvangt TIFF Tribute Performer Award 

Vicky Krieps, de ster uit Viggo Mortensen’s western The Dead Don’t Hurt en Paul Thomas Anderson’s Phantom Thread, zal de TIFF Tribute Performer Award ontvangen tijdens het vijfde jaarlijkse prijzengala op zondag 10 september in het Fairmont Royal York Hotel.

De Luxemburgse, in Berlijn wonende actrice voegt zich in de categorie acteren bij Colman Domingo, een andere onlangs aangekondigde Tribute Performer Award-ontvanger. Eerdere ontvangers van deze Award waren Brendan Fraser en de ensemblecast van My Policeman vorig jaar, Jessica Chastain en Benedict Cumberbatch in 2021, Kate Winslet en Anthony Hopkins in 2020 en Meryl Streep en Joaquin Phoenix in 2019.

In The Dead Don’t Hurt speelt ze Vivienne Le Coudy, een fel onafhankelijke Frans-Canadese bloemenverkoopster, samen met Mortensen, die een Deense timmerman speelt, in deze feministische western uit de jaren 1860 over immigranten die een leven proberen op te bouwen in een corrupte stad in Nevada.

Related posts