Subscribe Now
Trending News

Blog Post

HUMANIST VAMPIRE SEEKING CONSENTING SUICIDAL PERSON EN QUITTER LA NUIT VALLEN IN DE PRIJZEN IN VENETIE
THROUGH THE NIGHT (c) THE PR FACTORY
Festivalnieuws

HUMANIST VAMPIRE SEEKING CONSENTING SUICIDAL PERSON EN QUITTER LA NUIT VALLEN IN DE PRIJZEN IN VENETIE 

De Giornate degli Autori, een prominente nevensectie van het gerespecteerde Internationale Filmfestival van Venetië, is afgesloten met een daverend applaus voor twee uitzonderlijke films.
De felbegeerde Giornate degli Autori Award is toegekend aan het boeiende Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person. Deze film, geregisseerd door Ariane Louis-Seize, heeft niet alleen de harten van de jury veroverd, maar steekt ook een geldprijs van 20.000 euro op zak. Dit geldbedrag wordt gelijk verdeeld tussen filmmaker Ariane Louis-Seize en de internationale distributeur van de film, die heeft toegezegd om het bedrag te gebruiken om dit baanbrekende werk internationaal te promoten.

Ook Quitter La Nuit van Delphine Girard, die eerder al een Oscarnominatie verdiende voor haar korte film Une Soeur, met Veerle Baetens ging niet ongemerkt voorbij. Deze aangrijpende film, die de nasleep van een traumatische gebeurtenis en de levens van de betrokkenen onderzoekt, vond een diepe weerklank bij het publiek en werd bekroond met de prestigieuze People’s Choice Award.
.

Related posts