Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Sunset Confessions #5: Doctor Strange en Captain Marvel op de rode loper
SUNSET CONFESSIONS (c) Film Fest Gent
Podcast

Sunset Confessions #5: Doctor Strange en Captain Marvel op de rode loper 

Filmfestivals draaien uiteraard rond goede films, maar stiekem hoop je er toch altijd ook wel een filmster (of twee) tegen het lijf te lopen. Film Fest Gent kon de voorbije decennia flink wat grote namen strikken, al gebeurde het ook dat ze bij hun passage in Gent nog moesten doorbreken en niemand er veel acht op sloeg.

Benedict Cumberbatch, Brie Larson, Brad Pitt, het zijn maar een paar ‘onbekende namen’ met wie je op café had kunnen belanden. Al waren er ook gasten met wie je dat liever niet deed, herinneren onder meer Stijn Coninx, Nic Balthazar, Caroline Strubbe en Natali Broods zich in deze laatste aflevering van Sunset Confessions.

Related posts