Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Strike Back #189 – Footsteps in the Fog, The Last Run & Carrie plus top 3 Figure It Out
CARRIE (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Strike Back #189 – Footsteps in the Fog, The Last Run & Carrie plus top 3 Figure It Out 

In aflevering 189 wordt fysieke media eerst nog even bejubeld vooraleer de Gremlins Footsteps in the Fog (1955), The Last Run (1971) en Carrie (1976) scrupuleus ontleden. George C. Scott voelt vreemd aan wanneer hij lacht, Tarantino blijkt ook maar een mens met fouten te zijn, de rekbaarheid van suspension of disbelief is subjectief en het Mandela effect was back in full force. Afsluiten doet het trio met een top 3 door een luisteraar voorgesteld namelijk Figure it Out: films waarin cijfers, code, wiskunde,… een belangrijke rol spelen. Aan jullie om te oordelen of iedereen die boodschap goed begrepen had.

Related posts