Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Verdere onthullingen over Luca Guadagnino’s remake van Lord of the Flies
LUCA GUADAGNINO (c) Elena Ringo - CC By 4.0
Nieuws

Verdere onthullingen over Luca Guadagnino’s remake van Lord of the Flies 

Luca Guadagnino’s aankomende remake van Lord of the Flies zal een psychologische horrorfilm worden volgens producent Lindsey Anderson Beer. “Het leunt zwaar aan bij psychologische horror en het is zo rijk aan karakterdrama, zoals je zou verwachten van iemand als Guadagnino.” zei Beer aan Collider.  “Maar het is ook eng. Het bezorgt je zoveel onrust als je het leest en ik denk dat het een actuelere versie ervan aanboort dan we eerder hebben gezien.”

Guadagnino’s Lord of the Flies is gebaseerd op de gelijknamige roman van William Golding uit 1954 en werd aangekondigd in juli 2019. Sindsdien is het relatief stil rond het project geworden, hoewel in 2020 werd aangekondigd dat de scenarioschrijver Patrick Ness van
A Monster Calls en Chaos Walking het script zou schrijven.

Lord of the Flies heeft tot nu toe drie verfilmingen gehad, hoewel het verhaal door de jaren heen talrijke film- en televisietitels heeft geïnspireerd. Peter Brook regisseerde een Lord of the Flies-film in 1963, net als Harry Hook in 1990. Lupita A. Concio bewerkte het verhaal tot de film Alkitrang Dugo uit 1975.

Guadagnino is bekend van A Bigger Splash, Call Me by Your Name, Suspiria en Bones and All. In zijn nieuwste film Challengers spelen Zendaya, Josh O’Connor en Mike Faist de hoofdrollen.

Related posts