Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Nieuw westernepos van Kevin Costner wordt in twee delen uitgebracht
KEVIN COSTNER in YELLOWSTONE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Nieuw westernepos van Kevin Costner wordt in twee delen uitgebracht 

Kevin Costner staat voor het eerst weer achter de camera sinds Open Range uit 2003. Costner won een Oscar voor de regie van Dances With Wolves uit 1990, dat ook werd bekroond met Beste Film.

Warner Bros heeft aangekondigd dat Horizon: An American Saga in twee delen zal uitkomen in de VS, respectievelijk in juni 2024 en augustus 2024. In mei had Costner al het eerste deel van zijn passieproject voltooid. De productie van de tweede film begon kort daarna in Utah. Costner zal de hoofdrol spelen, regisseren, produceren en financieren.

In een interview in juni 2022 verklaarde Costner dat hij van plan was om vier films van dit verhaal te maken en dat hij op zoek was naar meer dan 170 rollen. Alle vier de films zouden rug aan rug worden opgenomen. In de aankondiging van vandaag worden slechts twee films genoemd. Horizon: An American Saga houdt Costner al tientallen jaren bezig en wordt nu eindelijk op het witte doek vertoond. Hij rekent op zijn nieuwe populariteit van Yellowstone om het publiek naar de bioscoop te krijgen voor zijn epos.

Related posts