Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Universal wil herbronning voor resterende twee Exorcist-films
THE EXORCIST: BELIEVER (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Universal wil herbronning voor resterende twee Exorcist-films 

Ondanks de matige kritieken van zowel fans als critici gaat de nieuwe Exorcist-trilogie nog steeds door – hoewel er waarschijnlijk veranderingen op komst zijn. The Hollywood Reporter publiceerde een rapport waarin staat dat Universal nog steeds twee Exorcist-films wil maken om de nieuwe trilogie af te maken. Dat gezegd hebbende, merkten de bronnen op dat de gemengde ontvangst van The Exorcist: Believer vrijwel zeker zal vragen om een zekere mate van creatieve heroverweging voor de volgende twee films.

De volgende film in de serie, The Exorcist: Deceiver, is momenteel gepland voor een release in 2025. David Gordon Green zal naar verwachting terugkeren om te regisseren, hoewel de regisseur in een recent interview met The Hollywood Reporter zijn twijfels uitte over de vraag of hij de regisseursstoel zou blijven bezetten.

The Exorcist: Believer is het directe vervolg op de originele horrorfilm, die was gebaseerd op de roman van William Peter Blatty. David Gordon Green regisseerde naar een scenario dat hij schreef met Scott Teems, Danny McBride en Peter Sattler. In de film keert Oscar-winnares Ellen Burstyn terug, die wordt bijgestaan door Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Raphael Sbarge en Jennifer Nettles, met nieuwkomers Lidya Jewett en Olivia Marcum.

Related posts