Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Richard Linklater en Ethan Hawke werken samen aan een nieuw project
ETHAN HAWKE in GATTACA (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Richard Linklater en Ethan Hawke werken samen aan een nieuw project 

In een interview gepubliceerd met Interview Magazine bevestigde Richard Linklater dat hij samen met Ethan Hawke aan een nieuw project werkt. Hawke en Linklater hebben al eerder samengewerkt aan verschillende projecten. Hawke speelde samen met Julie Delpy in Linklater’s Before-trilogie, die bestaat uit Before Sunrise uit 1995, Before Sunset uit 2004 en Before Midnight uit 2013.

Wie weet wordt dat nieuwe project wel een vierde Before-film. Linklater, Hawke en Delpy hebben al eerder gesproken over het maken van een vierde film in de serie, maar Delpy vertelde aan Variety in 2021 dat het project waarschijnlijk niet zou doorgaan.

Linklater vertelde aan Collider in 2022 dan wel weer over een mogelijke vierde Before-film: “Je zegt nooit nooit.”, aldus de cineast. Hawke speelde ook in The Newton Boys uit 1998, Waking Life uit 2001, Tape uit 2001, Fast Food Nation uit 2006 en Boyhood uit 2014, allemaal geregisseerd door Linklater. Linklater speelde ook mee in Blaze uit 2018, dat werd geregisseerd en geschreven door Hawke.

Related posts