Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Blake Lively kiest deze keer voor een sciencefiction-film
BLAKE LIVELY in THE SHALLOWS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Blake Lively kiest deze keer voor een sciencefiction-film 

De productie van Proxy met Blake Lively in de hoofdrol, gaat beginnen in New Jersey. De sci-fi thriller speelt zich af tegen de achtergrond van AI en draait om een vrouw die op miraculeuze wijze een medisch trauma overleeft en ontwaakt, om te ontdekken dat haar bewustzijn is ingebed in een biosynthetisch lichaam. Terwijl ze worstelt met de uitdaging om te re-integreren in haar oude leven, begint ze aanwijzingen op te sporen die wijzen op een duister mysterie rond haar ware aard en een grote samenzwering die de potentie heeft om de relatie tussen mensen en kunstmatige intelligentie te veranderen.

De film is geregisseerd door de Hongaarse filmmaker Kornél Mundruczó, en is gebaseerd op een script van Kata Wéber. Het echtpaar is bekend van hun werk in de dramafilm Pieces of a Woman uit 2020, met Vanessa Kirby in de hoofdrol. Ze hebben ook samengewerkt in verschillende Hongaarse producties, waaronder Evolution, White God en Jupiter’s Moon. Mundruczó’s andere regietitels omvatten de films Tender Son: The Frankenstein Project, Delta en Johanna.

Lively is momenteel de enige ster die aan de film verbonden is. De actrice is voor het laatst te zien in de actiethriller The Rhythm Section’uit 2020, waarin ze Stephanie Patrick speelt. Ze speelt ook de hoofdrol in de verfilming van de roman It Ends with Us die naar verwachting in februari volgend jaar uitkomt.

Related posts