Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Strike Back #191 – Les Yeux sans Visage, The Innoncents & The Exorcist III plus Top 3 Friday the 13th.
LES YEUX SANS VISAGE (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Strike Back #191 – Les Yeux sans Visage, The Innoncents & The Exorcist III plus Top 3 Friday the 13th. 

Ook in de tweede en laatste aflevering van oktober 2023 staat horror centraal met besprekingen van Les yeux sans visage (1960), The Innocents (1961) en The Exorcist III (1990). Maarten staat stil bij de verschillen tussen diverse landen, sfeer primeert bij Sven, Bart heeft het over een vergeten parel en er is eensgezindheid over de woede-uitbarstingen van George C. Scott. Na Halloween in de vorige aflevering, legt het trio de casts van zowel de Friday the 13th, Hellraiser en A Nightmare on Elm Street franchises onder de loep om zo een nieuwe top 3 te bekomen.

Related posts