Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Russell Crowe kruipt in de huid van Hermann Göring
RUSSELL CROWE in POKERFACE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Russell Crowe kruipt in de huid van Hermann Göring 

Russell Crowe werkt aan zijn volgende speelfilmproject, en dat wordt het Tweede Wereldoorlog-drama Neurenberg. Het drama zal naar verwachting begin 2024 in productie gaan en de opnames vinden plaats in Boedapest. De exacte opnamelocaties worden echter geheim gehouden omdat de film nog in pre-productie is. Bovendien zal de film pas op zijn vroegst in januari 2024 beginnen met filmen, op voorwaarde dat de staking van de SAG-AFTRA wordt opgelost.

In de film zal Crowe de rol spelen van Hermann Göring, een Duits politicus en militair leider die bekend staat om zijn invloed binnen de Nazi-partij. De film speelt zich af na het einde van de Tweede Wereldoorlog en gaat over de Neurenbergse oorlogsprocessen. De plot volgt Hermann Göring als hij als krijgsgevangene aankomt in de Neurenberg-gevangenis terwijl hij enorme rijkdommen, gestolen van de slachtoffers van de Holocaust, verbergt tussen zijn bezittingen.


Het scenario van de film is naar verluidt geschreven door scenarioschrijver James Vanderbilt, die bekend staat om zijn werk aan spraakmakende projecten zoals David Fincher’s thriller Zodiac, The Amazing Spider-Man en de Adam Sandler- komedie Murder Mystery. Alleen de casting van Crowe is bevestigd voor de film en verdere castingaankondigingen zullen bekend gemaakt worden na afloop van de SAG-AFTRA-staking.

Related posts