Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Keira Knightley weldra in Britse sciencefiction-film
KEIRA KNIGHTLEY in BEGIN AGAIN (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Keira Knightley weldra in Britse sciencefiction-film 

Volgens Deadline heeft Keira Knightley getekend voor de hoofdrol in de aankomende dystopische sci-fi thriller Conception. Knightley zal een vrouw portretteren die werkt onder een autoritaire regering die de opvoeding van haar burgers controleert. De Oscargenomineerde herenigt zich met filmmaker Camille Griffin nadat ze eerder samenwerkte in de donkere komedie Silent Night uit 2021. Conception wordt geschreven en geregisseerd door Griffin.
Naast haar iconische rol in Pride & Prejudice uit 2005, is Knightley ook het meest bekend om haar bejubelde optredens in films als Atonement, The Imitation Game, Never Let Me Go, Anna Karenina en Begin Again. Ze is ook geen onbekende in blockbusters, dankzij haar rol als Elizabeth Swann in Disney’s Pirates of the Caribbean-franchise.

“De film speelt zich af in de niet al te verre toekomst van Groot-BrittanniĆ«, waar de regering een autoritaire heerschappij heeft gekregen over het ouderschap,” luidt de synopsis. “Het volgt Rita (Knightley), een loyale ambtenaar en gelovige in het meedogenloze systeem dat ze handhaaft, totdat onverwachte gebeurtenissen haar eigen ouderlijke status in gevaar brengen, waardoor ze slachtoffer wordt van dezelfde wetten die ze anderen zo gemakkelijk oplegt.”

Related posts