Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Er zijn wat meer details bekend over de nieuwe Star Wars-film
DAISY RIDLEY in STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Er zijn wat meer details bekend over de nieuwe Star Wars-film 

Volgens de SFF Gazette is Peaky Blinders-bedenker Steven Knight van plan om zijn laatste versie van het nieuwe Star Wars-scenario eind deze maand af te hebben. Disney heeft een deadline gesteld om het voor de eerste kerstdag te ontvangen. De productie had in april in Londen moeten beginnen, maar door de stakingen is dat uitgesteld. Men is van plan om op 22 mei 2026 de film in de bioscoop te laten verschijnen.

Volgens de geruchten zou de nieuwe film Star Wars: New Jedi Order heten, met Daisy Ridley in de hoofdrol en met een verhaal dat zich afspeelt 15 jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: The Rise of Skywalker waarin Rey (Daisy Ridley )een nieuwe Jedi Order probeert te creëren.

Sharmeen Obaid-Chinoy zal de regie op zich nemen. Obaid-Chinoy is een Pakistaans-Canadese filmmaker die Disney’s Ms. Marvel regisseerde en ook bekend staat om haar activistische werk in films die de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen benadrukt.

Sinds The Rise of Skywalker uit 2019 bleef het vooral bij geruchten. Een geplande trilogie van The Last Jedi-regisseur Rian Johnson, die oorspronkelijk werd aangekondigd in 2017, is op de lange baan geschoven. Enkele maanden geleden werden Star Wars-projecten van Benioff/Weiss, Kevin Feige en Patty Jenkins afgewezen door Lucasfilm-CEO Kathleen Kennedy. Afwachten dus!    

Related posts