Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Documentaire over Debra Hill op komst
DEBRA HILL (c) IMDB Pro
Nieuws

Documentaire over Debra Hill op komst 

De door Jamie Lee Curtis geproduceerde documentaire The Debra Hill Story over de overleden schrijfster/producente, gaat in productie bij Causeway Pictures. De documentaire wordt geregisseerd door de Ierse filmmakers Jim McMorrow en Margaret McGoldrick en zal het verhaal vertellen van Debra Hill, die veel films schreef en produceerde met John Carpenter, waaronder Halloween en The Fog, maar ook andere films zoals Adventures in Babysitting, The Fisher King en The Dead Zone.

In de documentaire komen onder andere Jamie Lee Curtis, John Carpenter, Stacey Sher, David Gordon Green, Terry Gilliam, Lynda Obst, Kim Gottlieb-Walker, Andrea Berloff, Alan Jones en Kim Newman aan het woord.

“Het verhaal van Debra Hill is veelzijdig. Ze was, en is nog steeds, een inspiratie voor filmmakers over de hele wereld, en haar nalatenschap als een formidabele, creatieve producent, mentor, wegbereider en pionier in cinema en milieuactivisme is een eeuwig relevant verhaal,” zei regisseur Jim McMorrow. “Het is een voorrecht om dit op het scherm te brengen voor iedereen die zij heeft gevormd door haar leven en werk.”

Related posts