Subscribe Now
Trending News

Blog Post

DE PREQUEL VAN THE OMEN KOMT IN APRIL IN DE ZALEN
THE FIRST OMEN (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

DE PREQUEL VAN THE OMEN KOMT IN APRIL IN DE ZALEN 

Disney brengt in april 2024 de psychologische thriller The First Omen van 20th Century Studios, de prequel van de klassieke horrorfilm uit 1976, in de zalen.

De originele film, een hit in zijn tijd, bracht meer dan 60 miljoen dollar op aan de Amerikaanse kassa en had Gregory Peck, Lee Remick en Harvey Stephens in de hoofdrollen. De film volgt een Amerikaanse ambassadeur die gelooft dat zijn 5-jarige zoon de Antichrist is.

In deze prequel, geregisseerd door Arkasha Stevenson, wordt een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome gestuurd om een leven in dienst van de kerk te beginnen. Ze stuit op een duisternis die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof.

In The First Omen spelen Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Maria Magdalena), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Northman) en Bill Nighy (Living) de hoofdrollen. De film is gebaseerd op personages gecreƫerd door David Seltzer, met een verhaal van Ben Jacoby (Bleed) en een scenario van Tim Smith, Arkasha Stevenson en Keith Thomas (Firestarter).

Related posts