Subscribe Now
Trending News

Blog Post

DIRTY DANCING-SEQUEL KRIJGT VORM
DIRTY DANCING (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

DIRTY DANCING-SEQUEL KRIJGT VORM 

Er wordt al geruime tijd gewerkt aan een vervolg op het populaire romantische drama Dirty Dancing uit 1987 en staat nu op het punt om in productie te gaan. Volgens bronnen wordt verwacht dat men het nog titelloze vervolg zal beginnen in de zomer van 2024.

Het vervolg speelt zich af in de jaren 90 en volgt Frances “Baby” Houseman uit de originele film en keert terug naar Kellerman’s.

Dirty Dancing werd in 1987 uitgebracht en kreeg lovende kritieken en werd een kassucces. De film leidde tot een mediafranchise met verschillende spin-offs, waaronder een remake in 2017.

Actrice Jennifer Grey, die de rol van Frances “Baby” Houseman speelt in de originele film, werd ook aangekondigd om haar rol te hernemen voor het vervolg. Het vervolg zal het natuurlijk wel zonder Patrick Swayze moeten stellen die overleed in 2009.

Isabel May, die bekend werd door haar rol als Elsa Dutton in de westernserie 1883
zal naar verluidt naast Grey in de cast zitten. Het vervolg werd onder meer geschreven door Jonathan Levine, die naar verwachting ook de film zal regisseren. Levine is vooral bekend van de regie van de zombie rom-com Warm Bodies uit 2008. Hij heeft ook The Night Before, Snatched en de Hulu miniserie Nine Perfect Strangers op zijn naam staan.

Related posts