Subscribe Now
Trending News

Blog Post

ROMCOM VOOR POPULAIRE KOMIEK ANDY SAMBERG
ANDY SAMBERG in PALM SPRINGs (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

ROMCOM VOOR POPULAIRE KOMIEK ANDY SAMBERG 

Amazon Prime Video heeft met 42.6 Years een nieuwe romantische komedie in aantocht. De komische sterren Andy Samberg en Jean Smart zullen de cast van de film aanvoeren. Craig Gillespie regisseert het project en het scenario is geschreven door Seth Reiss. Betty Gilpin (GLOW), Hong Chau (The Night Agent) en Dianne Wiest (Mayor of Kingstown) spelen ook mee in bijrollen. De exacte rollen en verdere castingdetails worden echter nog geheim gehouden.

42.6 Years draait om een jonge man (Samberg) die een experimentele procedure ondergaat in een wanhopige poging om zijn leven te redden. Hij is echter lichamelijk onveranderd door de cryogene bevriezing en ontwaakt precies 42 jaar en zes maanden in de toekomst. Alleen en verlaten in deze nieuwe wereld, wendt de man zich tot zijn ex-vriendin (Smart) voor steun, maar hun aanzienlijke leeftijdsverschil bemoeilijkt hun relatie.

Samberg werd bekend in Saturday Night Live voordat hij lovende kritieken kreeg voor zijn rol als Jake Peralta in de sitcom Brooklyn Nine-Nine. Samberg produceerde en speelde ook mee in de goed ontvangen komedie Palm Springs uit 2020. Jean Smart kreeg vooral bekendheid door de sitcom FrasierFargoWatchmen en Hacks.

Regisseur Craig Gillespie werd op zijn beurt vooral bekend van Cruella uit 2021 met Emma Stone in de hoofdrol. Hij regisseerde ook afleveringen van de controversiële miniserie Pam & Tommy.

Related posts