Subscribe Now
Trending News

Blog Post

MEER DETAILS BEKEND OVER DE REBOOT VAN THE SAINT
ROGER MOORE in THE SAINT (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

MEER DETAILS BEKEND OVER DE REBOOT VAN THE SAINT 

Paramount’s langverwachte herbewerking van The Saint krijgt steeds meer vaart nu bronnen aan Deadline hebben verteld dat Doug Liman de regie op zich neemt. Regé-Jean Page zal de productie op zich nemen en de hoofdrol spelen. Details over het plot worden geheim gehouden en Rory Haines en Sohrab Noshirvani schrijven het script.

The Saint is gedeeltelijk gebaseerd op de boekenserie van Leslie Charteris uit 1920 en de daaropvolgende Britse tv-serie uit 1960 met Roger Moore in de hoofdrol. The Saint volgt Simon Templar, beter bekend als The Saint, een Robin Hood-achtige crimineel en huurdief die op een wereldwijd avontuur gaat. Hoewel de plotdetails voor deze film nog niet bekend zijn, zeggen insiders dat dit een compleet nieuwe versie wordt die het personage en de wereld om hem heen opnieuw uitbeeldt.

Paramount bracht de filmversie uit 1997 uit met Val Kilmer in de hoofdrol, die een groot succes werd voor de studio. Paramount ziet dit als het perfecte moment voor een herlancering aangezien Page een ster is geworden met zijn populaire Netflix-serie Bridgerton.
Liman is geen onbekende in het lanceren van grote franchises, zoals hij dat deed met The Bourne Identity, en in het geven van een nieuwe draai aan actieklassiekers. Hij heeft net de productie afgerond van een andere langverwachte rreboot van MGM’s Road House, met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol.

Related posts