Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Nekt oorlog in Gaza Scream 7?
MELISSA BARRERA en JENNA ORTEGA in SCREAM 6 (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Nekt oorlog in Gaza Scream 7? 

Het achter Scream 7 heeft een bewogen week achter de rug. Afgelopen dinsdag werd hoofdrolspeelster Melissa Barrera door producent Spyglass op staande voet ontslagen. De reden: ze had op sociale media de Israëlische bombardementen en invasie in Gaza aangeklaagd. Ze vond dat ze niet kon zwijgen bij het zien van alle schrijnende beelden en het als bekend gezicht haar taak was om de genocide tegen het Palestijnse volk aan te kaarten. Spyglass was het daar duidelijk niet mee eens.

De dag later liet haar filmzusje Jenna Ortega weten dat ze wegens agendaconflicten ook niet te zien zal zijn in Scream 7. De officiële reden zou zijn dat de shoots samenvallen met de opnames van het tweede seizoen van Wednesday, maar door de timing wordt daar in Hollywood openlijk aan getwijfeld.

Scenaristen James Vanderbilt en Guy Busick moeten dus bijna van nul beginnen. Ze kunnen wel enkele elementen behouden, maar het grootste deel van het scenario mag in de vuilbak. Er wordt nu al luidop gesuggereerd dat er hierdoor ruimte is om enkele oude bekenden zoals Neve Campbell, Patrick Dempsey en Courtney Cox meer schermtijd te gunnen. Al moet Spyglass dan eerst nog stevig onderhandelen met Campbell. De actrice weigerde eerder al een voorstel omdat het loonbriefje niet overeenkwam met haar waarde voor de franchise. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd … .

Related posts