Subscribe Now
Trending News

Blog Post

NOSFERATU VAN ROBERT EGGERS WORDT EEN GOTHIC HORROR-FILM
ROBERT EGGERS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

NOSFERATU VAN ROBERT EGGERS WORDT EEN GOTHIC HORROR-FILM 

Regisseur Robert Eggers heeft wat meer verteld over zijn aankomende Nosferatu-remake. In een gesprek met Empire bevestigde Eggers dat de remake een horrorfilm wordt. Hij vergeleek het met oudere gothic-films die tegenwoordig niet meer lijken te bestaan.

“Ja, het is een enge film. Het is een horrorfilm. Het is een gotische horrorfilm,” zei Eggers. “En ik denk dat je het kan zien als een old-school gothic film die echt eng is. En ik denk dat de meerderheid van het publiek dit ook wel zal vinden.”

Eerder deze week kregen fans een eerste blik op de aankomende Nosferatu-remake, in een still van hoofdrolspeelster Lily-Rose Depp met achter haar de schaduw van een hand met klauwen. Naast Depp zal de Nosferatu-remake ook Bill Skarsgård in de hoofdrollen hebben als de beruchte graaf Orlok, alsook Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Willem Dafoe, Simon McBurney en Ralph Ineson.

Net als de originele film zal het verhaal van Nosferatu een “gothic tale of obsession” zijn dat zich richt op een achtervolgde jonge vrouw die wordt gestalkt door een Transsylvanische vampier. De originele film werd 100 jaar geleden uitgebracht in 1922 en wordt sindsdien beschouwd als een van de meest invloedrijke films aller tijden.

Related posts