Subscribe Now
Trending News

Blog Post

BRADLEY COOPER ZIET NIEUWE HANGOVER BEST WEL ZITTEN
THE HANGOVER (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

BRADLEY COOPER ZIET NIEUWE HANGOVER BEST WEL ZITTEN 

Bradley Cooper staat open voor een herneming van zijn rol als Phil in een volgende aflevering van de Hangover– filmreeks. In een recente aflevering van de podcast The New Yorker Radio Hour sprak Cooper met gastheer David Remnick over zijn regisseurswerk waaronder A Star Is Born en Maestro, en de overstap naar meer dramatische rollen. Remnick vroeg aan Cooper of hij nog zin had om iets te doen zoals The Hangover.

Cooper antwoordde : “Ik zou Hangover 4 waarschijnlijk in een oogwenk doen. Gewoon omdat ik zoveel van Todd Phillips, Zach Galifianakis en Ed Helms hou, zou ik het waarschijnlijk doen. Maar ik denk niet dat Todd Phillips er veel zin in heeft om die te maken. Maar let op, er is niets leukers wat ik heb meegemaakt dan het maken van Maestro en A Star is Born. Ik zou het niet doen als dat niet zo was.”

Cooper speelde in 2009 in The Hangover samen met Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha en Ken Jeong. De leidde tot twee vervolgen: The Hangover Part II uit 2011 en The Hangover Part III uit 2013.

Related posts