Subscribe Now
Trending News

Blog Post

DIT JAAR STARTEN DE OPNAMES VAN DE BEE GEES-BIOPIC
THE BEE GEES (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

DIT JAAR STARTEN DE OPNAMES VAN DE BEE GEES-BIOPIC 

Het filmen van You Should Be Dancing van Lorene Scafaria’s biografische film over de Bee Gees zal weldra beginnen. De exacte plot van de film moet nog onthuld worden, maar er wordt verwacht dat de film de opkomst van de band zal beschrijven, een trio dat meer dan 220 miljoen platen verkocht en daarmee hun status als een van de best verkopende groepen ter wereld bevestigde.

De muzikale reis van Barry, Robin en Maurice Gibb begon aan het eind van de jaren 1950 en werd bekend door hits als Lonely Days en How Can You Mend a Broken Heart. Hun centrale rol in het creëren van liedjes voor Saturday Night Fever verlengde de populariteit van de disco en leverde een van de best verkochte albums op.

Lorene Scafaria kwam aan boord van het project ter vervanging van John Carney, die de film moest verlaten vanwege conflicten in de planning. De regisseur is bekend van het misdaaddrama Hustlers uit 2019 met Constance Wu, Jennifer Lopez en Julia Stiles in de hoofdrollen. Ze regisseerde ook drie afleveringen van HBO’s dramaserie Succession en twee daarvan leverden haar Primetime Emmy Award nominaties op.

Barry Gibb, die het enige overlevende lid van de band is na de dood van Maurice Gibb in 2003 en Robin Gibb in 2012, produceert de film. Maurice stierf aan complicaties die het gevolg waren van een verdraaide darm. Robin stierf aan darmkanker.

Related posts