Subscribe Now
Trending News

Blog Post

NICOLAS CAGE OVERWEEGT OM TE STOPPEN MET ACTEREN IN FILMS
NICOLAS CAGE in GONE IN SIXTY SECONDS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

NICOLAS CAGE OVERWEEGT OM TE STOPPEN MET ACTEREN IN FILMS 

Nicolas Cage zei in een recent interview met Uproxx dat hij serieus overweegt om met acteren te stoppen. De Oscarwinnaar heeft in de loop van zijn carrière in meer dan 100 films gespeeld en denkt dat hij zo’n beetje alles heeft gezegd wat hij te zeggen had over film. Hij merkte wel op dat hij al aanbiedingen heeft getekend om nog meer films te maken, maar daarna zou dat wel eens het einde kunnen zijn. Hij is niet van plan om het acteren helemaal op te geven, maar een overstap naar theater en/of televisie lijkt hem waarschijnlijk.

“Ik heb het gevoel dat ik na 45 jaar acteren in meer dan 100 films zo’n beetje alles heb gezegd wat ik te zeggen had over film. En ik wil met opgeheven hoofd vertrekken. Ik denk dat ik nog drie of vier films moet maken voordat ik zover ben, en dan kan ik hopelijk van format veranderen en een andere manier van acteren kan kiezen. Ik had graag gestopt met een film zoals Dream Scenario, maar ik heb andere contracten die ik moet nakomen, dus we zullen zien wat er gebeurt. Ik zal heel streng en streng zijn in het selectieproces. Maar als ik nog een film wil maken, wil ik andere formats verkennen.”

“Ik word volgende maand 60 en mijn vader stierf toen hij 75 was. Dus als ik geluk heb, heb ik nog wat jaren te gaan, maar dat weet ik niet. Dus wat ga ik doen met mijn volgende 15 jaar? Mijn kindreren zijn belangrijk en als ik een reeks kan vinden die op één plek blijft, waar ik niet steeds weg hoef, dan kunnen we allemaal samen zijn. Op persoonlijk vlak zou dat geweldig zijn. Misschien heb ik iets te leren bij televisie.”

Related posts