Subscribe Now
Trending News

Blog Post

EERSTE TRAILER VAN BEVERLY HILLS COP: AXEL F
BEVERLY HILLS COP: A FOLEY (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

EERSTE TRAILER VAN BEVERLY HILLS COP: AXEL F 

Netflix heeft een eerste trailer gedeeld voor Eddie Murphy’s terugkeer in de Beverly Hills Cop-franchise als Axel Foley in Beverly Hills Cop 4 die binnenkort verschijnt.

De officiële titel is Beverly Hills Cop: Axel F. De film volgt detective Axel Foley (Eddie Murphy), die weer aan het werk is in Beverly Hills. Nadat het leven van zijn dochter wordt bedreigd, werken zij (Taylour Paige) en Foley samen met een nieuwe partner (Joseph Gordon-Levitt) en oude vrienden Billy Rosewood (Judge Reinhold) en John Taggart (John Ashton) om een samenzwering aan het licht te brengen.

Op dit moment staat de film gepland voor een release in de zomer van 2024. Mark Molloy regisseert het vervolg en Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser en Bronson Pinchot hernemen hun personages uit de vorige delen. Will Beall schreef het script.

De Beverly Hills Cop-franchise verhuisde in de winter van 2019 van Paramount naar Netflix en volgt de avonturen van agent Foley uit Detroit, die voor het eerst te zien was in de hit uit 1984 die hem volgde naar Beverly Hills om de moord op een vriend op te lossen. De film werd een van de grootste hits van het jaar en verstevigde Murphy’s status als filmster. De film werd gevolgd door twee vervolgen, in 1987 en 1994. De eerste film bracht 234 miljoen dollar op aan de Amerikaanse kassa, waarmee het de best verdienende binnenlandse release van 1984 werd, en kreeg een Oscarnominatie voor Beste Originele Scenario in 1985.

Related posts