Subscribe Now
Trending News

Blog Post

DUNGEONS AND DRAGONS : HONOR AMONG THIEVES
DUNGEONS AND DRAGONS HONOR AMONG THIEVES (c) The Movie Database (TMDB)
Bioscoop

DUNGEONS AND DRAGONS : HONOR AMONG THIEVES 

Holga: “Well, how do we pull that off?”
Edgin: “Uh…”
Holga: “Figure it out over a drink?”
Edgin: “Probably best.”

Een charmante dief en een bende speciale avonturiers beginnen aan een queeste naar een verloren relikwie, in de hoop om zo hun eer en verloren familie terug te krijgen en dat met alle gevolgen van dien.

Dungeons And Dragons: Honor Among Thieves is een heel amusante film voor iedereen die al dan niet bekend is met de wereld van het bekende spel. Het geeft vertrouwde spelers zin om het spel verder te blijven spelen en nieuwelingen de goesting om ermee te beginnen. De vele referenties en easter eggs kunnen zeker bekoren, dit met de nodige lach of gniffel. Verder maken de makers het ook heel duidelijk wanneer iemand in het spel een D20 of een D1 zou gooien.

Forge: “She is going to explain every detail about this magical door.”
Sofina: “It’s a magical door”
[Silence]
Forge: “Or she is not going to explain every detail.”

DUNGEONS AND DRAGONS HONOR AMONG THIEVES (c) The Movie Database (TMDB)


Met een cast waaronder een charmante Chris Pine, een bad-ass Michelle Rodriguez en Hugh Grant als sluwe kasteelheer staat de film sterk genoeg in zijn schoenen om iedere kelder en iedere draak te trotseren. Al hebben de draken in de film duidelijk nog wat last van overtollige corona-kilo’s. Verder zit er ook een heel leuke en grappige cameo die je zeker niet verwacht had. Verwacht dus zeker geen al te grote blockbuster, maar wel een leuke, komische avonturenfilm voor jong en oud. Meer van dit graag, al zal dit eerder voor de volgende campagne zijn.


Genre: fantasy, avontuur
Regie: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Cast: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Justice Smith, Sophia Lillis
Jaar: 2023
Land : USA, Canada


Related posts