Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Ant-Man and the Wasp Quantumania (c) The Movie Database (TMDB)
Bioscoop

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 

De Phase 5 van Marvel is eindelijk van start gegaan. Scott Lang en Hope Van Dyne verdiepen zich verder in the quantum realm met alle nodige gevolgen van dien. Verwacht van Ant-Man and the Wasp: Quantumania zeker niet de beste Marvel-film. Wanneer je met geen te grote verwachtingen gaat kijken, krijg je een film met een ok-verhaal. Niet meer en niet minder, met uiteraard de nodige dosis humor.

Ant-Man and the Wasp Quantumania (c) The Movie Database (TMDB)


De aandachtige easter eggs hunters zullen ook de nodige Star Wars en Disney-verwijzingen herkennen. De persoon die Ant-Man and the Wasp: Quantumania echt tot een hoger niveau brengt is Jonathan Majors als Kang. Wat een prestatie en straffe acteur is me dat! Dit smaakt echt naar meer Kang en we zijn dan ook heel benieuwd naar zijn verdere rol in het MCU.

Ook zijn er eindelijk nog eens twee coole credit scenes die de moeite waard zijn, iets wat ook best al lang geleden is bij een Marvel-film. Kortom: Ant-Man and the Wasp: Quantumania is dankzij best nog wel een geweldige ervaring met Kang en een genietbare film, maar verwacht zeker geen film à la Spider-Man: No Way Home. Move over, Thanos. There is a new villain in town and his name is Kang.

Genre: superhelden, actie
Regie: Peyton Reed
Cast: Paul Rudd, Jonathan Majors, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas
Jaar: 2023
Land van oorsprong: USA


Related posts