Subscribe Now
Trending News

Blog Post

SPEELT COLIN FARRELL IN DE VOLGENDE FILM VAN ANDREW HAIGH?
COLIN FARRELL (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

SPEELT COLIN FARRELL IN DE VOLGENDE FILM VAN ANDREW HAIGH? 

Colin Farrell heeft zich volgens heel wat bronnen  aangesloten bij de cast van Belly of the Beast. De speelfilm wordt geregisseerd door Andrew Haigh, bekend van All of Us Strangers. Het filmen van de film begint in New York op een nog onbekende datum.

Het biografische drama draait om de relatie van de beroemde schrijver Norman Mailer met de veroordeelde Jack Henry Abbott (Farrell) en de schokkende gebeurtenissen die plaatsvinden na zijn vrijlating uit de gevangenis in 1981.

Farrell rondt momenteel de productie af van de Batman spin-off serie The Penguin. Het achtdelige misdaaddrama wordt later dit jaar uitgebracht. Hij heeft ook net de opnames van Apple TV+’s sciencefictiondrama Sugar achter de rug. De komedie-dramafilm Love Child van Todd Solondz, met Rachel Weisz in de hoofdrol, is een ander aankomend project van de acteur.

Haigh regisseert het project op basis van een scenario dat hij schreef met Alexis C. Jolly. De filmmaker werkte eerder samen met Farrell voor BBC’s miniserie The North Water, die in 2021 in première ging. Haigh’s All of Us Strangers met Andrew Scott en Paul Mescal in de hoofdrollen, verschijnt later in de bioscoop.

Related posts