Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eerste beeld Fabrice Du Welz’ Maldoror
MALDOROR (c) Sofie Gheysens
België boven

Eerste beeld Fabrice Du Welz’ Maldoror 

De Parijse sales agent WTFilms heeft de Belgische misdaadthriller Maldoror van Fabrice du Welz (Inexorable, Adoration) aangekocht en een eerste still van de film onthuld.

In de op ware feiten geïnspireerde film vertolkt Anthony Bajon een impulsieve politierekruut die belast is met een geheime missie om een gevaarlijke zedendelinquent op te sporen. Maar wanneer de operatie mislukt, slaat hij op de vlucht en gaat op eigen houtje de daders opsporen. De film bevindt zich momenteel in de postproductiefase en wordt geproduceerd door Frakas Productions uit België en het Franse The Jokers Films. O’Brothers Distribution zal de release in de Benelux verzorgen.

Naast Bajon spelen in Maldoror ook Alexis Manenti, Béatrice Dalle, Sergi Lopez, Laurent Lucas en Alba Gaïa Bellugi mee.

Related posts