Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Strike Back #196 – Top 10 2023 & Top 10 First Time Viewings 2023
TIMOTHÉE CHALAMET in DUNE: PART TWO (c) IMDB Pro
Podcast

Gremlins Strike Back #196 – Top 10 2023 & Top 10 First Time Viewings 2023 

Indien de kerstboom nog zou staan, valt er plots een laatste pakje te ontdekken want de Gremlins laten hun top 10 van 2023 én hun top 10 First Time Viewings traditiegetrouw op de luisteraar los in de eerste aflevering van het nieuwe jaar. Sven gebruikt zijn meest emotioneel geladen stem om de doden van vorig jaar te eren waarna titel na titel afgevuurd wordt om zo dé beste films van de voorbije 12 maanden aan te halen. Lezersbrieven worden moeiteloos in deze 220 minuten durende episode verweven alsook de Letterboxd stats die zoals steeds gemodereerd worden door Bart. We luiden de klokken want, van Lon Chaney tot Timothée Chalamet, zowat alles en iedereen komt aan bod!

Related posts