Subscribe Now
Trending News

Blog Post

CASEY AFFLECK OPNIEUW IN DE REGIESTOEL
CASEY AFFLECK in GONE BABY GONE (c) IMDB Pro
Nieuws

CASEY AFFLECK OPNIEUW IN DE REGIESTOEL 

Casey Affleck gaat een film regisseren met de titel Company. De opnames van het project beginnen in Bulgarije op een onbekende datum. De film, geschreven door Affleck en Ron Hanson, draait om de driehoeksverhouding tussen een man, zijn vrouw en de mysterieuze zwendelaar die ze tegenkomen.

Affleck sprak over het maken van deze film met cinematograaf Roger Deakins toen hij in januari 2023 deelnam aan de podcast Team Deakins. Het is Afflecks eerste regie sinds de sciencefictionthriller Light of My Life uit 2019. De met een Academy Award bekroonde acteur maakte zijn regiedebuut met de mockumentary I’m Still Here met Joaquin Phoenix in de hoofdrol.

Het is nog niet bevestigd of Affleck ook de hoofdrol zal spelen. Als acteur maakt hij zich op voor de release van Mikael Håfström’s sciencefictionfilm Slingshot met in de hoofdrollen Laurence Fishburne en Emily Beecham. Hij maakt ook deel uit van de cast van Doug Limans misdaaddrama The Instigators met Paul Walter Hauser en Matt Damon in de hoofdrollen. 

Related posts