Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Disney Klassiekers #114 – Christopher Robin (2018) / Arnoleon
CHRISTOPHER ROBIN (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Disney Klassiekers #114 – Christopher Robin (2018) / Arnoleon 

Arno Van de Velde is papa van twee, tekent onder naam Arnoleon en deelt zo al z’n ervaringen over het leven in de vorm van grappige strips (zoals in zijn bestseller De Papa Handleiding). Samen bespreken we Christopher Robin. Niet de zoveelste live action-remake van een tekenfilmklassieker, maar verdieping van het personage dat als kind met Winnie de Poeh en andere knuffelberen in het Hundred Acre Wood speelde. Regisseur Marc Forster (Finding Neverland, Quantum of Solace) maakte een film die gaat over het leven, hoe we de onbezonnenheid en onschuld verliezen. En vooral Ewan McGregor maakt de zoektocht als vader naar zijn verloren innerlijke kind zo interessant. Voor Arno kwam het verhaal hard binnen, in die mate dat hij het niet droog hield. We hebben het over de wijsheden van een teddybeer met een klein brein, over de vreselijke vertaling naar Janneman Robinson en ook wel gewoon over het leven in het algemeen. Doing nothing often leads to the very best kind of something. Dat is ons nieuwe mantra. Merci, Poeh!

Related posts