Subscribe Now
Trending News

Blog Post

NIEUWE PREDATOR-FILM IN DE MAAK
PREY (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

NIEUWE PREDATOR-FILM IN DE MAAK 

Na het enorme succes van Prey gaat 20th Century verder met de volgende film in de Predator-reeks. Dan Trachtenberg zou terugkeren om Badlands te schrijven en te regisseren, een nieuwe standalone film in de franchise die naar verwachting later dit jaar wordt opgenomen. Trachtenberg schreef het script samen met Patrick Aison.

Plotdetails worden geheim gehouden. Het is ook niet bekend wat de releaseplannen zijn, aangezien de laatste film exclusief werd gestreamd op Hulu en bij ons op Disney+, maar gezien het feit dat 20th Century weer helemaal terug is in de bioscoop met films als The Boogeyman en de aankomende Alien: Romulus-film is een bioscooprelease niet uitgesloten.

Toen Prey in de zomer van 2022 in première ging, brak het niet alleen streamingrecords voor Hulu, maar kreeg het ook enkele van de beste recensies in de geschiedenis van de franchise.

Related posts