Subscribe Now
Trending News

Blog Post

SOPHIE TURNER EN KIT HARINGTON OPNIEUW SAMEN IN GOTISCHE HORRORFILM
SOPHIE TURNER in TIME FREAK (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

SOPHIE TURNER EN KIT HARINGTON OPNIEUW SAMEN IN GOTISCHE HORRORFILM 

Na samen de hoofdrollen te hebben gespeeld in alle acht seizoenen van Game of Thrones, zijn Sophie Turner en Kit Harington opnieuw samen te zien in The Dreadful, een gotische horrorfilm.

De film is geschreven en geregisseerd door Natasha Kermani (Lucky, V/H/S/85) en speelt zich af tegen de achtergrond van de War of the Roses en volgt Anne (Turner) en haar schoonmoeder Morwen, die een eenzaam en hard leven leiden aan de rand van de maatschappij. Wanneer een man (Harington) uit hun verleden terugkeert, zet hij een reeks gebeurtenissen in gang die een keerpunt worden voor Anne.

Recentelijk was Sophie Turner onder andere te zien in Netflix’s Do Revenge en HBO Max’s misdaaddrama The Staircase, terwijl Kit Harington te zien was in Extrapolations van Apple en Eternals van Marvel.

Related posts