Subscribe Now
Trending News

Blog Post

CLAIRE FOY WELDRA IN FILM OVER VRIENDSCHAP MET EEN HAVIK
CLAIRE FOY in THE GIRL IN THE SPIDER'S WEB (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

CLAIRE FOY WELDRA IN FILM OVER VRIENDSCHAP MET EEN HAVIK 

Claire Foy (The Crown, All of Us Strangers) en Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin, In Bruges) zullen de hoofdrollen spelen in H Is For Hawk. De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van auteur Helen MacDonald en wordt geregisseerd door BAFTA-winnares Philippa Lowthorpe (The Crown) en is geschreven door Emma Donoghue (Room).

Het waargebeurde verhaal volgt Helen (Foy) die, na het verlies van haar geliefde vader (Gleeson), gered wordt door een onwaarschijnlijke vriendschap van een koppige havik. Door de band herontdekt Helen de schoonheid van het leven.

Foy is het best bekend voor haar vertolking van de jonge koningin Elizabeth in Netflix’s The Crown, waarvoor ze twee Emmy’s won, en films als First Man en Women Talking. Ze was onlangs nog genomineerd voor een BAFTA met All of Us Strangers. Gleeson is bekend van The Banshees of Inisherin, In Bruges, Harry Potter en Paddington 2 en is binnenkort te zien in Joker: Folie a Deux.

Related posts