Subscribe Now
Trending News

Blog Post

 INFINITY POOL
INFINITY POOL (c) The Movie Database (TMDB)
Review

 INFINITY POOL 


Op ongerepte stranden schittert het kwaad onder een zuivere zon terwijl het personeel de geringste wens in je ogen leest: James en Em Foster genieten van de perfecte all-inclusive strandvakantie op het fictieve eiland La Tolqa. Maar als ze op een dag met de verleidelijke en mysterieuze Gabi de poorten van het luxe-resort verlaten, gebeurt er een tragisch ongeluk waardoor er plotseling geen weg meer terug is voor het stel. Ze komen terecht in een parallelle wereld van geweld, grenzeloos hedonisme en onuitsprekelijke horror en worden geconfronteerd met een onvoorstelbare keuze onder het zerotolerance misdaadbeleid van het eiland: geëxecuteerd worden of als je het je kunt veroorloven, jezelf zien sterven!

Wat gebeurt er als leven en dood zo op elkaar lijken dat je ze niet meer uit elkaar kunt houden? In een stijl die steeds spannender en meer visionair wordt naarmate de film vordert, nodigt Brandon Cronenberg het publiek, dat ondertussen op het topje van de stoel zit, uit om de persoonlijke grenzen te overschrijden tot waar niets waar is en alles mogelijk.

Alexander Skarsgård, Cleopatra Coleman en Mia Goth acteren in het bevreemdende Infinity Pool de pannen van het dak. Scenarist, uitvoerend producent en regisseur Brandon Cronenberg doet vader David alle eer aan en bewijst nogmaals het adagium dat de appel niet ver van de boom valt.

GENRE: horror
JAAR: 2023
REGISSEUR: Brandon Cronenberg
CAST: Cleopatra Coleman, Alexander Skarsgård, Dunja Sepcic, Adam Boncz, Jalil Lespert, Mia Goth
LAND : Canada


Related posts