Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Strike Back #198 – Casablanca, Close Encounters of the Third Kind & The Good, The Bad and The Ugly
CASABLANCA (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Strike Back #198 – Casablanca, Close Encounters of the Third Kind & The Good, The Bad and The Ugly 

Bijna drie uur aan luisterplezier want wat is dit een volgestouwde aflevering! Het nakende einde zorgt voor een jewelste aan lezersbrieven waar de Gremlins met plezier een selectie uit hebben gemaakt om voor te lezen. De Oscars 2024 komen er aan dus mogen de gebruikelijke voorspellingen niet ontbreken én Out With A Bang zorgt voor onenigheid wanneer Casablanca (1942), The Good, the Bad and the Ugly (1966) en Close Encounters of the Third Kind (1977) besproken worden. Maarten is clueless en smeekt om antwoorden bij zijn co-hosts, Bart besluit af en toe bij zijn principes te blijven en Sven stelt een titel deftig in vraag.

Related posts